ФотоФорум.ру - фото, форумы, фотогалерея, статьи о фотографии

Для полной функциональности сайта необходимо включить файлы cookie.

Для полной функциональности сайта необходимо включить JavaScript.

Фото "Сентябрь в саду тоскует..."

фото "Сентябрь в саду тоскует..." метки: пейзаж, осень
50% 75% 100% EXIF
ваше мнение

Голосовать могут только зарегистрированные пользователи, необходимо выполнить вход.

инфо
фото:
Сентябрь в саду тоскует...
раздел:
категории:
метки:
место съемки:
опубликовано:
ср 19 янв 2011 00:00
постоянная ссылка:
комментарии (15 из 72)
все комментарии по убыванию
roadrunner roadrunner #1 ср 19 янв 2011 00:04

Excellent light and colour!


Светлана Волевская Светлана Волевская #2 ср 19 янв 2011 00:14

А по-моему, он просто светится счастьем, как солнцем. улыбаюсь


Валерий Басыров Валерий Басыров #6 ср 19 янв 2011 00:52

Он светится, а листья уже обгорают, обожженные временем...


Светлана Волевская Светлана Волевская #70 чт 20 янв 2011 10:12

Ну да! "Сентябрь в саду тоскует,
выхватывает листья из костра,
себя огнем рисует..." (В.Б.)
"Его печаль светла!" (С.В.)
улыбаюсь


Валерий Басыров Валерий Басыров #71 чт 20 янв 2011 10:31

Совершенно верно! Ещё раз подчеркну: "Память у вас отменная". улыбаюсь


Светлана Волевская Светлана Волевская #72 чт 20 янв 2011 10:38

Спасибо! Она у меня избирательна. Например, цифры я совершенно не запоминаю, на местности плохо ориентируюсь. А вот лица, события, содержания литературных произведений помню хорошо. улыбаюсь


Валерий Басыров Валерий Басыров #7 ср 19 янв 2011 00:53

К сожалению, нет. Равнодушен к вину. Видно, свое уже выпил... улыбаюсь краснею плачу


Xavier Cuadrada Xavier Cuadrada #4 ср 19 янв 2011 00:20

excellent !!


Olga Kulyashova Olga Kulyashova #9 ср 19 янв 2011 00:57

Очень аппетитно, даже на солнце светится!


Валерий Басыров Валерий Басыров #10 ср 19 янв 2011 01:32

И в каждой виноградинке по солнышку спрятано... улыбаюсь


Liubomir Liubomir #11 ср 19 янв 2011 03:14

The detail in these is just superb and the natural light is perfect...


Joaquim Simoes Joaquim Simoes #12 ср 19 янв 2011 03:18

Great photo, my Friend!!!
As you probably know, here in Portugal, we have a very good wine, the well-known Oporto Wine or Porto Wine or, in Portuguese, Vinho do Porto!
Port wine (also known as Vinho do Porto, Porto, and often simply Port) is a Portuguese fortified wine produced exclusively in the Douro Valley in the northern provinces of Portugal. It is typically a sweet, red wine, often served as a dessert wine, and comes in dry, semi-dry, and white varieties. Fortified wines in the style of port are also produced outside of Portugal, most notably in Australia, South Africa, Canada, India, Argentina, and the United States. Under European Union Protected Designation of Origin guidelines, only the product from Portugal may be labelled as Port or Porto. Elsewhere, the situation is more complicated: wines labelled "Port" may come from anywhere in the world, while the names "Dao", "Oporto", "Porto", and "Vinho do Porto" have been recognized as foreign, non-generic names for wines originating in Portugal.
Port is produced from grapes grown and processed in the demarcated Douro region. The wine produced is then fortified by the addition of a neutral grape spirit known as "aguardente" in order to stop the fermentation, leaving residual sugar in the wine, and to boost the alcohol content. The fortification spirit is sometimes referred to as Brandy but it bears little resemblance to commercial Brandies. The wine is then stored and aged, often in barrels stored in a cave (pronounced "ka-ve" and meaning "cellar" in Portuguese) as is the case in Vila Nova de Gaia, before being bottled. The wine received its name, "Port", in the latter half of the 17th century from the seaport city of Porto at the mouth of the Douro River, where much of the product was brought to market or for export to other countries in Europe. The Douro valley where Port wine is produced was defined and established as a protected region, or appellation in 1756 — making it the third oldest defined and protected wine region in the world after Chianti (1716) and Tokaj (1730).
Best regards
jose


Валерий Басыров Валерий Басыров #19 ср 19 янв 2011 11:24

Thank you very much for such amount of information.


Tigra Tigra #13 ср 19 янв 2011 03:29

Вот это да! Живой и светится на солнышке! улыбаюсь Восхитительно, Валерий!


Валерий Басыров Валерий Басыров #20 ср 19 янв 2011 11:24

Спасибо, Тигра!